Verzenden 
Je bestelling wordt binnen 3 werkdagen verzonden, hier ontvang je een mail van. Het is nog niet mogelijk om schilderijen groter dan 70×90 cm te versturen. Schilderijen groter dan 70×90 cm dienen te worden opgehaald in het atelier in Oude Niedorp.

Verpakkingsmateriaal 
Voor het verpakken van de schilderijen wordt noppenfolie gebruikt en een verpakking van karton. Om het milieu te sparen wordt er soms gebruik gemaakt van gerecycled karton. Handgeschilderde prints worden verzonden in een kartonnen verzendkoker.

Retourneren
Je hebt het recht je bestelling tot 10 dagen na ontvangst te annuleren en retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag exclusief de verzendkosten terug. De kosten voor retour naar het atelier zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan Wendy Lammerschaag geretourneerd worden. Om je pakketje te retourneren kun je contact opnemen met mij via info@wendylammerschaag.com. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.