The Sparkles Collection

De ‘Sparkles’ collectie is geïnspireerd op alle liefde die kleine Teun met zich meebrengt. Nooit had ik durven dromen dat zo’n klein mensje zo veel liefde met zich mee zou kunnen brengen. Zijn lachje werkt als een zonnestraal op mijn dagen!

 

Alle inspiratie die ik tijdens en na mijn zwangerschap opdeed heb ik in deze bijzondere collectie verwerkt. Mede dankzij de hulp van lieve mensen om mij heen kan ik deze collectie nu al met jullie delen!

Lancering: 3 maart 2022 20.30 uur

Alleen fluffy wolken
 Lichte en donkere luchten
20×20 & 30×40 cm
Zwarte & houten baklijsten

Deze pagina heb ik gemaakt zodat je je alvast kunt oriënteren op de collectie!

Heel veel kijkplezier -xoxo-

“When you feel the magic of my paintings, my goal is accomplished!”

Zachte kleuren, en een kleurenpalet die perfect past bij de lente die eraan komt!