"When you feel the magic of my paintings, my goal is accomplished!"

Over Wendy

Ik ben Wendy Lammerschaag, sinds 2019 schilder ik de magische kant van de natuur op een impressionistische wijze. Toen MS bij mij werd vastgesteld realiseerde ik me dat ik een lang gekoesterde droom wilde najagen; de wereld een stukje mooier maken met mijn kunst. Ik ben een mens van de details, gek op alles dat glinstert en een sucker voor sfeer! Dit zijn elementen die je ook allemaal terug vind in mijn schilderijen. En daarnaast observeer ik graag landschappen en wolken.

Mijn eindeloze inspiratie zijn wolkenluchten in al zijn kleuren en vormen. Wanneer ik de lucht schilder waan ik mij in een omgeving die grenzenloos aanvoelt. Alles kan en mag hier, dat is ook wel waarom ik mijn schilderijen Save Spaces noem. Als ik schilder, ben ik even niet bezig met wat allemaal moet, maar met wat allemaal kan. Die gedachten zet ik om in penseelstreken op mijn schilderijen.

Tijdlijn

Oktober 2020 lancering eerste collectie; “You Can Do This”. 
• Augustus 2021 expositie kunstbeurs Monaco, gerepresenteerd door Van Gogh Gallery Madrid. 
Mei 2022 samenwerking exclusieve collectie Prchtg

 

English version

Wendy has been creative her whole life and thinks creation is one of the most beautiful things you can do with life. After she graduated as a Graphic Designer, she deeply felt that she wanted to express herself freely as an artist.

In May 2019, MS was diagnosed. Thereby she also realized that she wanted to pursue her long-cherished dream; Making the world a bit more beautiful with her art. 

Wendy is inspired by everything that is below and above the surface of the earth and love.

Timeline

• Oktober 2020 launch first collection; “You Can Do This”
• August 2021 Exposition at the art fair in Monaco, represented by Van Gogh Gallery Madrid
• May 2022 Exclusive collection in collaboration with Prchtg